Directioneaza 20%

Directioneaza 20% catre Asociatia Nectarios

Unde folosim fondurile?​

Asociația are ca scop îmbunătățirea calității vieții și sănătății, dar și susținerea educației și a cauzelor sociale. Considerăm că este responsabilitatea noastră să contribuim la dezvoltarea societății în care ne desfășurăm activitatea și suntem mândri să ne implicăm în projecțe care au un impact pozitiv asupra comunității.

Unul dintre obiectivele principale ale Asociației Nectarios este îmbunătățirea calității vieții și sănătății. Prin investițiile noastre, dorim să sprijinim programe și inițiative care vizează sănătatea comunității noastre și încurajarea unui stil de viață sănătos. Fie că este vorba despre campanii de informare și educare despre prevenție sau despre programe de screening pentru depistarea timpurie a unor afecțiuni, vrem să contribuim la creșterea gradului de conștientizare și la îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate.

De asemenea, educația reprezintă un domeniu deosebit de important pentru noi și suntem hotărâți să sprijinim programe care promovează accesul la educație de calitate pentru toate categoriile de vârstă. Asociația Nectarios derulează proiecte menite să sprijine copiii și tinerii defavorizați din comunitatea noastră, oferindu-le resurse și oportunități de învățare. Ne dorim să contribuim la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea lor și să le oferim șansa de a-și atinge potențialul maxim.

Nu în ultimul rând, suntem convinși că este important să sprijinim cauzele sociale și să-i ajutăm pe cei care se află în dificultate. Asociația Nectarios implementează programe sociale, precum servicii de sprijin pentru persoanele în vârstă sau pentru cei aflați în situații de risc. Ne propunem să contribuim la crearea unui mediu în care toți indivizii să beneficieze de sprijinul necesar, indiferent de situația în care se află.

Prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit al firmei dvs  către Asociația Nectarios, contribuiti semnificativ la îmbunătățirea calității vieții și sănătății, educației și a cauzelor sociale în comunitatea noastră. 

Cum poti ajuta?

Daca ești o societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat. Puteti sponsoriza Asociația Nectarios conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în cazul în care reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în cazul în care reprezinți o microîntreprindere.

INTREBARI SI RASPUNSURI​

De ce să direcționezi 20% din impozitul pe profit către Asociația Nectarios?

Direcționarea a 20% din impozitul pe profit al unei firme către Asociația Nectarios înseamnă ca această sumă să fie redirecționată în programe și inițiative care au ca scop îmbunătățirea calității vieții și sănătății, educației și susținerea cauzelor sociale. 

Asociația Nectarios este transparentă în ceea ce privește utilizarea banilor. Ea furnizează rapoarte și informații actualizate cu privire la programele finanțate și activitățile desfășurate. În plus, ca donator, puteți solicita și primi rapoarte detaliate referitoare la utilizarea banilor direcționați către asociație. Astfel, puteți avea încredere că resursele financiare ale firmei dvs. sunt gestionate în mod responsabil și sunt utilizate eficient în programele care vă interesează și care au un impact pozitiv în comunitate.

dată ce compania dvs. directionează 20% din impozitul pe profit către Asociația Nectarios, există multiple beneficii pe care le puteți obține. În primul rând, firma dvs. va câștiga o reputație solidă și va fi percepută ca o organizație responsabilă și implicată în comunitate. Acest lucru poate spori angajamentul și satisfacția angajaților, dar și atrage noi clienți sau parteneri, care împărtășesc valorile dvs. sociale. De asemenea, prin această direcționare a impozitului pe profit, puteți obține beneficii fiscale și puteți evita amenzi sau penalități. În final, direcționarea a 20% către Asociația Nectarios va permite firmelor să se implice direct în proiecte și activități care au un impact real asupra comunității și să contribuie la crearea unei societăți mai bune.

Ce domenii de activitate cuprind programele Asociației Nectarios?

Programele Asociației Nectarios se concentrează pe trei domenii principale: îmbunătățirea calității vieții și sănătății, educație și cauze sociale. Prin intermediul acestor programe, asociația desfășoară activități și inițiative care vizează sănătatea comunității, dezvoltarea și sprijinirea educației, precum și susținerea persoanelor și grupurilor în dificultate sau în situație de vulnerabilitate. Dacă firma dvs. dorește să se implice în aceste domenii și să contribuie la progresul și dezvoltarea acestora, directionarea a 20% din impozitul pe profit către Asociația Nectarios poate fi o modalitate ideală de a face acest lucru.

Asociația Nectarios este o organizație non-guvernamentală cu scopul de a sprijini și dezvolta programe care îmbunătățesc calitatea vieții și sănătății, educație și cauze sociale. Prin directionarea a 20% din impozitul pe profit al firmei către această asociație, puteți contribui la finanțarea și implementarea proiectelor și programelor lor, care au un impact pozitiv asupra comunității și societății în general. Acesta este un mod eficient pentru compania dvs. de a-și îndeplini responsabilitatea socială și de a aduce schimbări pozitive în comunitatea în care activați.

Dacă și alte companii doresc să susțină programele și proiectele desfășurate de Asociația Nectarios, pot contacta direct asociația pentru a stabili o colaborare. Asociația este deschisă pentru a primi sprijin din partea altor companii și poate oferi informații și ghidare în vederea direcționării a 20% din impozitul pe profit. Astfel, împreună putem contribui la îmbunătățirea calității vieții și sănătății, educației și cauzelor sociale, având un impact pozitiv în comunitate.

Care sunt pasii?

  1. Descarca contractul de sponsorizare, contractul este completat cu datele asociatie noastre.
  2. Completeaza-l cu datele firmei, obiectul donatiei.
  3. Listeaza-l si trimite un exemplar pe adresa noastra de email office[@]nectarios.ro

Date Asociatia Nectarios