Ajută un copil să meargă la școală!

Selectați metoda de plată
Info

Credit Card Info
Aceasta este o plată securizată prin criptare SSL.

Total donație: €100,00 O singură dată

€4 din €10.000 strânși
0.04%
0.04%

Ajută un copil să meargă la școală!

Fă parte din schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

Educația este biletul către o viață mai bună, o carieră prosperă și o societate echitabilă. Este cheia care deschide porțile cunoașterii, inovației și dezvoltării personale. Fiecare copil merită șansa de a învăța, de a visa și de a își construi un viitor luminos.

De ce să contribui la acest demers?

Impact pe termen lung: Educația nu influențează doar copilul în cauză, ci și familia, comunitatea și generațiile viitoare. Un copil educat poate deveni un adult care contribuie activ la societate.

Reducerii decalajului social: Contribuind la educația copiilor defavorizați, contribuim la reducerea inegalităților și la crearea unei societăți mai juste.

Stimularea potențialului: Fiecare copil are un talent unic, o viziune și un potențial de neegalat. Ajutându-i să meargă la școală, îi dăm posibilitatea de a-și exploata aceste calități.

Formarea cetățenilor responsabili: Educația nu oferă doar cunoștințe academice, ci și formează individul ca cetățean responsabil, care înțelege și respectă valorile societății.

În acest context, rolul tău este esențial. Printr-o donație, indiferent de mărimea ei, nu doar că ajuti un copil să ajungă la școală, dar contribui activ la modelarea viitorului societății în care trăim. O investiție în educația unui copil este o investiție în viitorul nostru comun.

Te îndemnăm să te alături misiunii noastre și să oferi unui copil șansa pe care fiecare dintre noi o merită. Fiecare pas pe care îl facem împreună ne apropie de o lume în care fiecare copil, indiferent de circumstanțele sale, are acces la educație și la toate oportunitățile pe care aceasta le oferă.

Donații recente
VP

Vlad Placinta

septembrie 18, 2023

Amount Donated
€2,00
IJ

Imperial John

septembrie 13, 2023

Amount Donated
€1,00
IJ

Imperial John

septembrie 13, 2023

Amount Donated
€1,00