Impact

Încredere, Speranța, Ajutor

Asociația Nectarios promovează valorile creștine și îi încurajează pe oameni să găsească încredere și speranță în Dumnezeu.

Asociația Nectarios este o organizație dedicată implementării de programe pentru ameliorarea calității vieții și sănătății, educație, cauze sociale și, în același timp, promovează credința și încrederea în puterea lui Dumnezeu. 

Rezultatele impresionante obținute de Asociația Nectarios în ameliorarea calității vieții și sănătății sunt evidente în multe domenii. Prin intermediul programelor, am reușit să oferim suport și asistență pentru persoanele afectate de boli cronice, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții acestora. De asemenea, am promovat activitățile sportive și un stil de viață sănătos, în special în rândul tinerilor, cu scopul de a preveni apariția unor afecțiuni grave.

war-g9d6dd7007_1280-min

Impactul acțiunilor noastre în procente

Proiecte Sociale
70%
Proiecte Educaționale
75%
Proiecte Culturale
80%
Programe Dezvoltare
85%

Asociatia Nectarios

Suport și speranță în viețile celor aflați în dificultate

Importanța educației este bine cunoscută de către Asociația Nectarios, care consideră că aceasta reprezintă o unealtă de schimbare și dezvoltare. În acest sens, au dezvoltat și implementat programe educaționale inovatoare, cu accent pe învățarea activă și aplicată. Elevii care beneficiază de aceste programe devin mai implicați și motivați în procesul de învățare, ceea ce duce la rezultate academice mai bune și la dezvoltarea unor competențe esențiale pentru viitorul lor.

Pe lângă contribuția  în domeniul sănătății și educației, Asociația Nectarios este, de asemenea, implicată în diverse cauze sociale, cu scopul de a ajuta persoanele defavorizate și de a sprijini comunitățile vulnerabile. Prin intermediul programelor și activităților, am oferit asistență materiale și emoțională pentru cei aflați în dificultate, am promovat solidaritatea și spiritul civic, și am contribuit în mod activ la creșterea incluziunii sociale.

În interiorul Asociației Nectarios, credința în puterea lui Dumnezeu este o valoare fundamentală care îi călăuzește în toate acțiunile și programele lor. Prin intermediul credinței, echipa din spatele acestei asociații găsește puterea și motivația de a face diferența în viața oamenilor și de a crea un viitor mai bun pentru comunitate. Această dimensiune spirituală ne ajută să depășim obstacolele și să oferim sprijin celor care au nevoie.

Pe scurt, Asociația Nectarios este o forță pentru schimbare și îmbunătățirea comunității. Prin intermediul programelor inovatoare și angajamentul nsotru profund, am reușit să aducem suport și speranță în viețile celor aflați în dificultate și să contribuim la crearea unei societăți mai juste și mai empatice. Cu un accent pe sănătate, educație și cauze sociale, această asociație deschide calea pentru o comunitate mai puternică și mai solidară.

0

Campanii pentru strângere de fonduri

0

Proiecte dezvoltate și implementate

0

Voluntari care au participat la actiuni

0

Semeni ajutați in probleme sociale

Cuvinte Frumoase, Oameni Frumoși!

Oamenii care susțin organizația noastră prin donații ne inspiră prin cuvintele lor frumoase și încurajatoare. Mulțumită sprijinului lor, suntem în măsură să continuăm să oferim ajutor și sprijin comunității noastre. Ne dorim să împărtășim cu voi câteva dintre aceste cuvinte care ne motivează să mergem mai departe.

Sunt extrem de impresionata de munca depusă de Asociația Nectrios. Proiectele pe care le-au implementat au avut un impact semnificativ in societate si comunitate.
Ana P.
Donator
Serviciile sociale pe care le furnizează pentru copii, tineri și adulți în situații dificile sunt de neegalat. I-am sustinut si ii sustin in continuare campaniile si proictele care le dezvolta.
Ion C.
Donator