Devino Voluntar

Misiunea noastră este de a promova educația de calitate și de a sprijini cauzele sociale în comunitatea noastră. Ne străduim să creăm o schimbare pozitivă, oferind șanse egale pentru copiii defavorizați și luptând împotriva sărăciei și a nedreptății sociale. Suntem mândri de munca noastră și suntem recunoscători pentru sprijinul continuu pe care îl primim din partea comunității noastre și a partenerilor noștri. Devenind voluntar pentru Asociația Nectarios, vei avea oportunitatea de a aduce schimbări reale în comunitatea ta și de a avea un impact pozitiv în viața altor oameni. Fii dedicat și pasionat în implicarea ta și vei vedea cât de multe lucruri minunate pot fi realizate atunci când oamenii se unesc în jurul unui scop comun.

Cerințe

Pentru a deveni voluntar pentru Asociația Nectarios, este necesar să ai o motivație puternică de a ajuta comunitatea și de a aduce un impact pozitiv în domeniul sănătății și calității vieții. Pentru a deveni voluntar pentru Asociația Nectarios, este esențial să ai o puternică dorință de a ajuta și de a face o diferență în comunitate. Fii pregătit să-ți dedici timpul și energia pentru a contribui la implementarea proiectelor care vor ameliora calitatea vieții și sănătății. Arată-ne că ești pasionat și determinat să aduci un impact pozitiv în jurul tău

Dorința de a deveni voluntar pentru Asociația Nectarios necesită experiență în domeniul potrivit, disponibilitate și pasiune pentru a face o schimbare, abilități de comunicare și lucru în echipă, respectarea valorilor asociației și dorința de a învăța și dezvolta abilități noi. Asociația oferă oportunități pentru voluntari să contribuie la proiecte și să-și pună în practică talentele pentru a ajuta comunitatea.

Asociația Nectarios caută voluntari cu experiență în domeniile medicale, educaționale, sociale sau religioase pentru implementarea programelor lor. Aceștia trebuie să fie disponibili și pasionați, să aibă abilități de comunicare și să lucreze în echipă. Respectarea valorilor și misiunii asociației este esențială, iar disponibilitatea de a învăța și dezvolta abilități noi este apreciată.

 • Responsabilitate și angajament
 • Spirit colaborativ și adaptabilitate
 • Disponibilitate și flexibilitate
 • Competențe și abilități relevante
 • Implicare și pasiune

Cum poti deveni voluntar?

1. Informează-te: Începe prin a căuta și a înțelege mai bine misiunea și valorile Asociației Nectarios. Familiarizează-te cu programele noastre, obiectivele și impactul pe care îl avem în comunitate. Înțelegerea profundă a misiunii noastre te va ajuta să fii mai motivat și angajat în activitățile noastre.

2. Contactează-ne: După ce ai aflat mai multe despre noi, contactează-ne pentru a-ți manifesta interesul de a deveni voluntar. Poți utiliza formularul de contact de pe site-ul nostru sau poți trimite un email direct. Fii concis și transmite-ne informații relevante despre tine, experiențele și abilitățile tale, precum și motivele pentru care dorești să te implici.

3. Participă la sesiuni de formare: Înainte de a te implica în proiectele noastre, vei fi invitat să participi la sesiuni de formare. Acestea te vor ajuta să înțelegi mai bine obiectivele și metodele noastre de lucru, precum și să dobândești abilitățile necesare pentru a fi un voluntar eficient. Aceste sesiuni pot consta în prezentări, ateliere practice sau discuții de grup.

4. Identifică-ți interesele: Odată ce ai devenit voluntar, vei fi îndrumat să identifici domeniile în care dorești să te implici și să contribui. Asociația Nectarios are programe variate, de la activități în domeniul sănătății și educației, până la acțiuni sociale și sesiuni de consiliere. Identifică acele programe care corespund cel mai bine intereselor și competențelor tale și angajează-te în ele pe termen lung.

5. Fi implicat și responsabil: Pentru a fi un voluntar valoros, implicarea și responsabilitatea sunt cheia. Fii prezent la întâlnirile și activitățile planificate, respectă regulile și politica organizației, și demonstrează angajamentul tău față de misiunea noastră. Împărtășește-ți ideile și contribuie la dezvoltarea proiectelor noastre, și, mai presus de toate, crede în puterea ta de a face o diferență în viața celor din jur.

Înregistrează-te aici

Formularul de voluntariat este conceput pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine interesele și experiența ta, astfel încât să te putem plasa într-un proiect care să se potrivească cel mai bine cu abilitățile tale. Nu trebuie să te simți copleșit de lungimea formularului – este important să ne furnizezi cât mai multe informații pentru a ne putea face o imagine clară despre tine.

  Day of Work

  MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday

  Upload CV